Sign Up
STATISTICS
Doviz Kuru
SEVGİNİ haykırın - Aşk Doktoru
Cevap: SEVGİNİ haykırın
vayyy yavuz siteden birine açık kapı bırakmışsın kaçmaz bizden anlayalım kim bu herkes alınmasın dediğine göre bu sitede muhahaha açığa bak ya xss den daha büyük bi açık zuhaha
ben etmım valla yandm zaten sıteye gırınce manıtalar dogruyacak benıı ama onu sevıomm....

bu arada valla bırını severken dıgerını dusunmek dogal bence artık bırakalım bu ıslerı herkesn gozü acıldı
BENDEE ÇOOKKKK SEEEVVİİİYYYOOORRUUMMM.... TABİKİDE BİLGİSAYARIMI VE DOSTLARIMI..
Tek Şeyden Eminim Hiç Bir Bayana Güvenmem Sevmem.
Artık bir bayan gördügüm de güvensem mi güvenmesem mi diye bi yüsüne bakıyorum kendi kendime diyorum ki bunun diğerlerinden ne farkı var ki? Sonra içinden laf sayıyorum tümüne... (Herkez Alınmasın Yinede)
orasını karıştırma hernekadar kimseye güvenmedem tüm öncelikle tüm bayanlardan nefret etsem de...... yavv neyse boşverin beni....
SEVGİNİ haykırın
EVET ARKADAŞLAR HERKEZ SEVGİSİNİ HAYKIRSIN tABİ PAYLAŞMAK İSTEYENLER(yeni)
pardon sewgiyimi haykırcam bidaha sewersem ne olam yaa
bi söz war aslında ama küfürlü bana yakışmaz sitemize yakışmaz değmez öle insanlar için...!

mutlu olanlar haykırsın bizde onlara bakar mutlu olur awunur gideriz.
ben yakında ederim
Alıntı: ayburoz06;10088
ben yakında ederim

wayyy ne güsel bekleriz bizde
kim bu bakalım şanslı erkek

reklamlardansonra
hani kimse haykıramamış...........
ben haykırayım
DEÄERİNİ SONRADAN ANLADIM AFFET...
ASKERİM (TURANIM) SENİ ÇOK SEVİYORUMMMMMMM
sevgilin asker mi??:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
ağustosta gönderiyorum
Alıntı: dhelikisz;10270
ağustosta gönderiyorum

Allah kawuştursun delikız...!
sayılı gün hemen geçer...!
aranızdaki sewginiz sizin en büyük hazineniz iyi koruyun güsel günler sizin olacaktır.
Allah KavuÅžtursunn....
?..........
Alıntı: ayburoz06;10307
tamam artık yeter yaaa bende haykırıyorum sevgimi :$

ÜMİT SENİ ÇOOK SEVİYORUMM!.....
anne senide seviyorum

ÜMİİİİİİİİİİİİİİİİT olum duy bak aylin seni sewdiğini haykırıo annessini sewdiğinide haykırıo
Allah mutlu etsin aylin...!
çokk saolunn inş....
tÅŸkler arkadaÅŸlar inÅŸallah
bu bizim için bir sınav...
Alıntı: dhelikisz;10258
hani kimse haykıramamış...........
ben haykırayım
DEÄERİNİ SONRADAN ANLADIM AFFET...
ASKERİM (TURANIM) SENİ ÇOK SEVİYORUMMMMMMM

......:aklış: :aklış:
Alıntı: appary53;10329
......:aklış: :aklış:

cesaretim içinmiydi bu, teşekkürler
artık doğru yoldayım...
Alıntı: dhelikisz;10345
cesaretim içinmiydi bu, teşekkürler
artık doğru yoldayım...

anlayan anladı
(l)(l)(l)tuncay Seni Seviyorummmmmmmmmmmmmm..!!!!!(l)(l)(l)
oooo şanşlı çocuk tuncay demekk....
Alıntı: Merve;10409
(l)(l)(l)tuncay Seni Seviyorummmmmmmmmmmmmm..!!!!!(l)(l)(l)

ahan bi mutlu daha geldi herkes mutlu oluyor hayırdır
mutlu olma haftasımı geldi
olun mutlu bakalım aman dikkat edinde duwara çarpmayın
kaan seni çok sevmiÅŸtim ama öle aptalmışım ki senin sevmediğini göremedim sna en büyük bedduam mutlu ol ama deli gibi sev ama karsında kocaman bi duvar olsun ve o duvara çarp...
hehe aÅŸk bana uzakk ol istemez sevmek sevilmek böle acı cekeceksem yine ne bida severim nede sevilirim 2 oldu ya yeteeeerrr
bnde sölim bari bn hayatımda ilk defa birini bu kdr çok sevdim iki seneye yakın bi zmn da beraber olduk ama sonu ne oldu ayrılık ve hala seviorum seni aÅŸkım salihim ne yapcm bilmiorumda seni unutmak okdr zor ki...unutamamda zaten bu saatten sonra artık çok zor...
[/COLOR]
[COLOR=#ff00ff]

SALİH&TÜLAY ÖLENE KADAR BU BNM İÇİN BÖLE OLUCK...
Alıntı: tüloş;11207
bnde sölim bari bn hayatımda ilk defa birini bu kdr çok sevdim iki seneye yakın bi zmn da beraber olduk ama sonu ne oldu ayrılık ve hala seviorum seni aşkım salihim ne yapcm bilmiorumda seni unutmak okdr zor ki...unutamamda zaten bu saatten sonra artık çok zor...

SALİH&TÜLAY ÖLENE KADAR BU BNM İÇİN BÖLE OLUCK...

hiç bişi için değmez...!!!
anlattım sana.!
evet cok haklısın rıdo hiç biÅŸey için değmiyo hayat devam ediyo asksız da cok güzel yasanır bu dünya
Duysun DÜnya Alem Duysun TÜm DÜnya'''
Ben Cok Amaaaaaaaaaa Cok Seviyorummmmmmmmmm Asigim HergÜn Dahada Cok Asikkkkkkkkkk
Hakan Kocacim Sen Her Seyimsin Yok Yada Hersey Sensin
......
allah mutluluğunu arttırsın tuba bala darısı vbaşıma geliolar teker teker seccem artık birini ama gönlüm hala adamın birinde suda var dönmez dönmeyecek unuttu beni
Alıntı: TUBA;11221
Duysun DÜnya Alem Duysun TÜm DÜnya'''
Ben Cok Amaaaaaaaaaa Cok Seviyorummmmmmmmmm Asigim HergÜn Dahada Cok Asikkkkkkkkkk
Hakan Kocacim Sen Her Seyimsin Yok Yada Hersey Sensin

abla coÅŸmuÅŸsun yaaa
dünya duydun mu?

Alıntı: яdönmezs;11276

abla coÅŸmuÅŸsun yaaa
dünya duydun mu?

yok bu siteyle amacima sesiz sakin ama emin adimlarla ilerliyorum yakinda oda olacak ya napim hepiniz öle karamsar ve umutsuzsunuzki
Alıntı: mihri..;11227
allah mutluluğunu arttırsın tuba bala darısı vbaşıma geliolar teker teker seccem artık birini ama gönlüm hala adamın birinde suda var dönmez dönmeyecek unuttu beni

bence secmeye filan kalma baskasini seviyosan hala öbür kisiyede yazik olur....ask her nerdeyse gelir bulur inan birgün bu günlerin tatli bi sizi olarak kalir icinde abla nasihati
Alıntı: TUBA;11277
yok bu siteyle amacima sesiz sakin ama emin adimlarla ilerliyorum yakinda oda olacak ya napim hepiniz öle karamsar ve umutsuzsunuzki

karamsar benim göbek adım abla
soyadımda umutsuz vaka
benle olan bitiyor benle birlikte

Alıntı: TUBA;11278
bence secmeye filan kalma baskasini seviyosan hala öbür kisiyede yazik olur....ask her nerdeyse gelir bulur inan birgün bu günlerin tatli bi sizi olarak kalir icinde abla nasihati

evet ablam haklısın birini severken başkasını nasıl düşünürüm ben ama gelmez dönmez onsuz yaşamaya alışmama lazım belli bi zaman sonra yarası içimde kalsa da unuturum hayat akmaya devam edio zaman ilerlio zaman herşeyin ilacıdır bende unutup hayata onsuz devam ediyorum artık en iyisi bu benim için
esen seni çok seviyorummmmmmmmmm
Copyright 2001 - 2010 Karali Bilisim Cozumleri - Tum Haklari Saklidir